office 365 mac apple app store
Vijesti 

Apple Mac App Store bogatiji je za Microsoft Office 365

Apple App Store bogatiji je za Microsoft Office 365 paket namijenjen korisnicima MacBook računala. Ovim potezom korisnicima je omogućeno korištenje Microsoft-ovih aplikacija kao što su Word, Excel, Outlook, PowerPoint, OneNote … na još lakši i praktičniji način.

Office 365 Mac App Store

Podsjećamo, ranije su korisnici Mac računala morali preuzeti željene Microsoft-ove aplikacije s Microsoft-ove Web lokacije što je mnogim korisnicima bila nepotrebna gnjavaža.

Apple i Microsoft su od početka surađivali kako bi korisnicima Mac-a donijeli sjajnu uredsku produktivnost. Sada uz Office 365 na usluzi Mac App Store lakše je nego ikad dobiti najnoviju i najbolju verziju sustava Office 365 za Mac, iPad i iPhone.

Phil Schiller

Paket će bit će dostupan na Mac App Store-u besplatno mjesec dana.

Nakon toga, korisnici mogu birati između dvije varijante: osobno izdanje za 70 dolara godišnje i nadograđeno Home izdanje za 100 dolara godišnje koje dodaje značajke ovisno o potrebama i željama.

Osim toga, Microsoft Office 365 ima podršku za Mac specifične značajke kao što su Dark Mode i Continuity Camera u MacOS-u, MacBook Pro Touch Bar i Mac Trackpad.

Related posts

Leave a Comment