besplatne android aplikacije
Learn IT 

5 načina kako besplatno doći do plaćenih Android aplikacija

Iako zvuči apsurdno, u današnje vrijeme pametni telefoni su naši najbolji prijatelji. Pomažu nam da uspostavimo kontakt, razmjenjujemo poruke, fotografiramo, gledamo videozapise itd. Za obavljanje tih zadataka potrebne su nam mobilne aplikacije. Iako mnoge aplikacije koje već dolaze s našim pametnim telefonom uglavnom ispunjavaju te zadatke, često su nam potrebne aplikacije trećih strana.

Aplikacije trećih strana mogu biti besplatne i plaćene. Besplatne aplikacije u pravilu dolaze s tonom oglasa unutar aplikacije i u velikoj većini slučajeva su gotovo neupotrebljive. Upravo iz tog razloga, kada god je to moguće, odlučujemo se za plaćene aplikacije. Ipak, na našim prostorima rijetki su oni koji si to mogu priuštiti zbog niskog životnog standarda. Osim toga, ljudi s naših prostora (čitaj balkana) naviknuti su na praksu ilegalnog kopiranja i skidanja intelektualnih sadržaja s Interneta, a često nisu svjesni posljedica koje iz toga proizlaze. Kako bi vam uštedjeli koju kunu i zaštitili vas od zloćudnih aplikacija odlučili smo se objaviti ovaj tekst u kojem ćemo vam opisati nekoliko načina kako besplatno doći do plaćenih Android aplikacija.

1. App Of The Day for Android

Što ako postoji način da svaki dan dobijete jednu plaćenu Android aplikaciju potpuno besplatno? Zvuči previše dobro da bi bilo istinito, ali je moguće preko stranice App of the Day. Svaki dan jedna plaćena Android aplikacija postaje besplatna za preuzimanje na 24 sata.

2. Google Opinion Rewards

Google Opinions Rewards poznata je metoda pomoću koje ste u mogućnosti zaraditi bonus koji kasnije možete iskoristiti za plaćanje Android aplikacija i igrica u Trgovini Play. Da biste mogli zaraditi bonus potrebno je instalirati Google Opinions Rewards aplikaciju na svoj Android uređaj te odgovarati na ankete. Napominjemo da tjedno možete ispuniti samo jednu anketu. Isplata je relativno niska, ali nije loša.

3. Freapp – Free Apps Daily

Freapp je još jedan način za besplatno preuzimanje plaćenih Android aplikacija. Baš kao i App of the Day, tako i Freapp daje besplatnu aplikaciju svaki dan te nudi velike popuste na druge.

4. Play Store Sales

Play Store Sales još je jedan način besplatnog preuzimanja plaćenih aplikacija za Android. Svakako zabilježite i redovito posjetite ovu Web stranicu kako biste pronašli svoje omiljene aplikacije.

5. Google Free App of the Week

Prošle godine Google je u Trgovinu Play dodao “Free App of the Week” promociju. Promocija bi trebala biti dostupna u odjeljku Obitelj u Trgovini Play. Budući da je ova mogućnost još uvijek u razvoju, vrlo vjerojatno joj neki od vas neće biti u mogućnosti pristupiti.

Stoga, nemojte zaboraviti isprobati ove metode kako biste besplatno dobili plaćene Android aplikacije. Izbjegavajte upuštanje u piratstvo, što zbog vaše sigurnosti, što zbog poštivanja autora, njihovog rada i intelektualnog vlasništva. Također, pozivamo vas da slobodno s nama podijelite svoja razmišljanja u komentarima ispod.

Related posts

Leave a Comment