grga mobilna aplikacija
Biz IT 

Grga – mobilna aplikacija koja ubrzava naručivanje u kafićima

Mobilna aplikacija Grga, namijenjena plaćanju računa u kafićima, od sljedećeg tjedna uvest će i mogućnost naručivanja putem aplikacije.

Grga je aplikacija za plaćanja u ugostiteljstvu koja je predstavljena u prosincu 2018. godine. Cilj aplikacije je omogućavanje što jednostavnije i brže usluge. Krajem sljedećeg tjedna aplikacija bi se trebala nadograditi, a s novom nadogradnjom aplikacija će uvesti i mogućnost naručivanja putem mobitela. Mogućnost naručivanja će se testirati nekoliko tjedana u 5-6 kafića, a funkcionirat će tako da gosti skeniraju QR kod i potom u aplikaciji izaberu što žele naručiti.

Uvođenjem nove mogućnosti aplikacija će uvelike smanjiti vrijeme čekanja u kafićama. Plaćanje uz Grgu je također brže, obavlja se bez čekanja konobara, a dovoljno je skenirati račun, platiti preko aplikacije koja potom skida iznos računa s bankovne kartice i šalje račun putem e-pošte.

Grga je razvijen u React Nativeu, svakog tjedna ga prihvate tri do četiri nova kafića, a popis onih u kojima je prihvaćen može se pronaći u aplikaciji za Android i iOS. Iza aplikacije stoji Gastrobit GRC grupa.

Izvor: rep.hr
Foto: rep.hr

Related posts

Leave a Comment