IT podrška

IT podrška podrazumijeva izvršavanje svih informatičkih aktivnosti vezanih uz poslovanje nekog poslovnog subjekta, ali i privatnog korisnika.

IT podrška oslobađa vas svih briga vezanih za računala i računalnu opremu. Omogućuje vam veću koncentriranost na obavljanje primarnih zadataka vašeg poslovanja koristeći pritom napredne moderne tehnologije bez potrebe da ih razumijete ili znate išta o njima. Vaša jedina želja je da sve savršeno funkcionira u službi vaše djelatnosti, a zadaća IT podrške je da se sve to omogući.

Opis poslova kojim se bavimo dosta je raznolik i pokriva gotovo sve dijelove informatičke podrške koju jedan korisnik može zatražiti:

  • On-line rješenja – Izrada Web stranica na vaš prijedlog i zahtjeve uz našu analizu jedna je od niza naših usluga. Nakon izrade Web stranice nudimo vam uslugu smještaja i održavanja stranice.
  • Hardver i softver – nudimo usluge savjetovanja, implementacije i održavanja hardverskih i softverskih komponenti te raspolažemo širokom paletom znanja za sva područja vezana uz računala i računalnu opremu.
  • Zaštita podataka – sigurnosnim kopijama vaših podataka i programa ili cijelog sustava omogućavamo njihov lakši povrat u slučaju neželjenih situacija. Implementacijom antivirusnih rješenja štitimo vaše urede i lokacije od računalnih virusa, neželjene elektronske pošte i ostalog malicioznog softvera.
  • Hitan pristup s udaljenog mjesta – više od 80% problema rješavamo spajanjem putem Interneta na vaše računalo, nudeći Vam brzu i efikasnu uslugu koja je 100% sigurna. To znači da većinu problema rješavamo odmah i tako naše vrijeme dolaska pretvaramo u vrijeme rješavanja vašeg problema.
  • On-site podrška po dolasku – ukoliko vi to zahtijevate ili problem nije moguće riješiti pristupom putem Interneta, dolazimo na vašu lokaciju unutar kratkog vremena.

Kome je potrebna IT podrška?

Vaše poslovanje nema veze s informatikom, ali želite koristiti informatičke tehnologije kako bi unaprijedili poslovanje?! Ako ste se prepoznali u prethodnoj rečenici onda je vašem poslovanju potrebna IT podrška kako bi se maksimalno koncentrirali na vaše primarno poslovanje.

Sa svim klijentima potpisujemo Ugovor o tajnosti i zaštiti podataka

Maksimalno se prilagođavamo i slušamo zahtjeve klijenta te prema tome pokušavamo pronaći najbolje rješenje.

Kontaktirajte nas kako biste se pribilježili za naše usluge IT podrške ili kako bismo razmotrili potreba za vašu računalnu podršku.