it podrška

IT podrška podrazumijeva izvršavanje svih informatičkih aktivnosti vezanih uz poslovanje nekog poslovnog subjekta, ali i privatnog korisnika.

IT podrška oslobađa vas svih briga vezanih za računala i računalnu opremu. Omogućuje vam veću koncentriranost na obavljanje primarnih zadataka vašeg poslovanja koristeći pritom napredne moderne tehnologije bez potrebe da ih razumijete ili znate išta o njima. Vaša jedina želja je da sve savršeno funkcionira u službi vaše djelatnosti, a zadaća IT podrške je da se sve to omogući.

Opis poslova kojim se bavimo dosta je raznolik i pokriva gotovo sve dijelove informatičke podrške koju jedan korisnik može zatražiti:

  • On-line rješenja – Izrada Web stranica na vaš prijedlog i zahtjeve uz našu analizu jedna je od niza naših usluga. Nakon izrade Web stranice nudimo vam uslugu smještaja i održavanja stranice.
  • Hardver i softver – nudimo usluge savjetovanja, implementacije i održavanja hardverskih i softverskih komponenti te raspolažemo širokom paletom znanja za sva područja vezana uz računala i računalnu opremu.
  • Zaštita podataka – sigurnosnim kopijama vaših podataka i programa ili cijelog sustava omogućavamo njihov lakši povrat u slučaju neželjenih situacija. Implementacijom antivirusnih rješenja štitimo vaše urede i lokacije od računalnih virusa, neželjene elektronske pošte i ostalog malicioznog softvera.
  • Hitan pristup s udaljenog mjesta – više od 80% problema rješavamo spajanjem putem Interneta na vaše računalo, nudeći Vam brzu i efikasnu uslugu koja je 100% sigurna. To znači da većinu problema rješavamo odmah i tako naše vrijeme dolaska pretvaramo u vrijeme rješavanja vašeg problema.
  • On-site podrška po dolasku – ukoliko vi to zahtijevate ili problem nije moguće riješiti pristupom putem Interneta, dolazimo na vašu lokaciju unutar kratkog vremena.

Kome je potrebna IT podrška?

Vaše poslovanje nema veze s informatikom, ali želite koristiti informatičke tehnologije kako bi unaprijedili poslovanje?! Ako ste se prepoznali u prethodnoj rečenici onda je vašem poslovanju potrebna IT podrška kako bi se maksimalno koncentrirali na vaše primarno poslovanje.

Sa svim klijentima potpisujemo Ugovor o tajnosti i zaštiti podataka

Maksimalno se prilagođavamo i slušamo zahtjeve klijenta te prema tome pokušavamo pronaći najbolje rješenje.

Kontaktirajte nas kako biste se pribilježili za naše usluge IT podrške ili kako bismo razmotrili potreba za vašu računalnu podršku.

Kontakt forma

Comments are closed.