ninite
Recenzije 

Ninite – servis za brzu instalaciju osnovnih programa

Kao što znamo Windows operativni sustav ne dolazi s velikom količinom predinstaliranog softvera. Nakon ponovne instalacije sustava potrebno je instalirati i hrpu softvera koji nam je potreban u svakodnevnom korištenju računala. Ovaj posao možemo si uvelike olakšati s Ninite Web servisom.

ninite

Korištenje Ninite servisa je više nego jednostavno, a instalacija željenog softvera je brza i automatizirana. Kada posjetite službenu stranicu servisa ugledat ćete popis besplatnih programa s kratkim opisom čemu služi koji program. Jednostavno odaberite programe koje želite instalirati i kliknite na gumb Get Your Ninite. Na ovaj način preuzeti ćete malenu .exe datoteku koju je potrebno pokrenuti kako bi započela automatizirana instalacija softvera koji ste prethodno odabrali.

Osim što je proces instalacije softvera brz, jednostavan i automatiziran, Ninite vam neće dosađivati s nikakvim dodatnim upitima, instalira softver na njihovu zadanu lokaciju, prepoznaje 64-bitni sustav i ukoliko je moguće instalira 64-bitni softver, ne instalira nikakve “toolbare” i ostalo smeće, instalira zadnje stabilne verzije programa, štedi vam dragocijeno vrijeme itd.

Related posts

Leave a Comment