stream
Vijesti 

Započeo humanitarni Twitch stream za Dječju bolnicu Klaićeva

Humanitarni Twitch stream za obnovu zgrade kirurgije Klaićeve bolnice odvijat će se na Twitch platformi danas s početkom u 11h i s trajanjem do 23h. Kanal streama: www.twitch.tv/porta7511.

22.ožujka 2020. godine snažan potres pogodio je Zagreb. Veliki dio grada je oštećen, pa tako i Klinika za dječje bolesti Zagreb (Klaićeva). Zgrada “Fisher” u kojoj su smješteni odjeli dječje kirurgije je evakuirana i zatvorena. Upravo zbog toga je streamer Hrvoje Horvat (Porta7511) pokrenuo ovu hvalevrijednu akciju zajedno s ravnateljem prof. Roićem te su odlučili organizirati humanitarni twitch stream.

Donacije je moguće uplatiti interaktivno tijekom samog streama preko sustava Softgiving, ili na poveznici: https://app.softgiving.com/influence/stream/mmSnzw/. Također, donacije se mogu uplatiti i izravno na račun Klinike za Dječje bolesti Zagreb: https://www.kdb.hr/zelite-donirati.

Predviđeno trajanje streama je 12 sati, a tijekom dana na stream će se priključiti i hrvatski tenisač Marin Čilić koji će s Hrvojem odigrati nekoliko igara i pozvati gledatelje na sudjelovanje putem donacija. Streamu će se u toku dana pridružiti i poznati YouTuber Marko Kofs.

Related posts

Leave a Comment