instagram
Learn IT 

Instagram – kako napisati objavu s računala?

Čim je objavljen, sada već davne 2010. godine, Instagram je pomeo svijet društvenih mreža. Jednostavnu platformu dnevno koristi više od 500 milijuna ljudi, dok na mjesečnoj razini broji više od milijardu korisnika.

Iako je riječ o zapanjujućoj popularnosti, Instagram je dizajniran kao isključivo mobilna aplikacija. Usprkos tome, mnogi se pitaju može li se na ovu društvenu mrežu objavljivati s računala obzirom da posjeduju pravo malo foto blago na diskovima računala koje bi voljeli objaviti baš na toj platformi.

Jedna od opcija je da pomoću Bluetootha ili USB kabla prebacite slike koje želite objaviti na Instagramu na svoj smartphone. Međutim, opet nismo dobili ono što smo željeli. Opet se koristimo mobilnom aplikacijom, a ne računalom.

Također, jedna od mogućnosti je korištenje third-party aplikacija, kao što je BlueStacks. Međutim, korištenje third-party aplikacija je dosta riskantna metoda.

Kako napisati objavu na Instagram koristeći računalo i Google Chrome preglednik

U nastavku pogledajte video pomoću kojeg ćete u svega 10-ak sekundi biti u mogućnosti napisati objavu s računala na ovu društvenu mrežu – besplatno i sigurno koristeći Web preglednik (kojeg ionako svakodnevno koristite). Postupak je sličan ako se radi o drugim Web preglednicima (Firefox, Edge, Vivaldi …).

  • Posjetite Instagram.com
  • Prijavite se u svoj korisnički račun
  • Pratite kratki video u nastavku …

Related posts

Leave a Comment