Izrada Web stranica

Dosadašnje iskustvo pokazalo nam je da, bez obzira na složenost projekta, proces izrade Web stranice, kao i njegova pripremna faza, budu maksimalno transparentni, razumljivi i što jednostavniji.

Upravo iz tog razloga tijekom procesa izrade Web stranice nastojimo biti u stalnom kontaktu s našim klijentom, razmjenjujemo ideje i prijedloge kako bi u konačnici dobili vrhunsko riješenje. Naš odnos prema klijentu teži ka dugoročnom partnerstvu koji se temelji na povjerenju i uzajamnom uvažavanju, a velika većina naših klijenata kontaktirala nas je putem preporuke.

Konzultacije i planiranje

Stalni kontakt s klijentom, razmjena ideja i prijedloga temelj su uspješnosti svake Web stranice. Pomoću ulaznih informacija dobivenih od strane klijenta, kreirat ćemo navigacijsku strukturu i učinkovito sučelje, jedinstveno za vašu ciljanu publiku.

Web dizajn

Vizualni elementi stranice su ono što daje osobnost stranici i prvi dojam koji utječe na korisnika. Estetika također igra važnu ulogu u upotrebljivosti. Nakon predstavljanja prijedloga dizajna i odobrenja od strane klijenta počinjemo s kodiranjem.

Kodiranje

Paralelno s kodiranjem prema W3C standardima odrađujemo i optimizaciju za tražilice. Statične dijelove stranice izradit ćemo korištenjem HTML tagova i CSS stilova, dok dinamičke dijelove stranice izrađujemo kombinacijom PHP-a i MySQL baze podataka.

Testiranje

U samom početku stranice se konfiguriraju na testnoj domeni kako bismo mogli testirati funkcionalnost stranica i ispraviti eventualne pogreške. Ovaj korak uključuje testiranje Web stranice na različitim preglednicima, rezolucijama…

Pokretanje stranice

Nakon provjere kvalitete, stranice se postavljaju na stvarnu domenu i hosting.