Politika objava

Politika objava — glavna ideja objave članaka je pružiti čitateljima u potpunosti neovisne i korisne informacije iz područja IT-a.

OBJAVA ČLANAKA

Sadržaj na portalu vezan je za razne informacije koje zaslužuju objavu zbog zanimljivosti, no, portal objavljuje i vijesti i informacije u interesu naših partnera trudeći se da budu što objektivnije i zanimljivije.

U slučajevima kad objavljujemo sadržaje koje je napisao partner, koristit ćemo oznaku “promo”, a kad objavljujemo plaćene sadržaje koje smo mi napisali, koristit ćemo oznaku “native”.

Kako bismo bili maksimalno transparentni, pri dnu stranice objavljivat ćemo profile tvrtki koje su surađivale s nama na neki komercijalni način (plaćanjem bannera, uzimanjem profila na stranici, plaćanjem nekih usluga i slično).

RECENZIJE

Portal je fokusiran na pružanje korisnih i točnih informacija svojim posjetiteljima, a recenzije proizvoda i usluga su dio istog. Ako želite da vaš proizvod ili usluga bude recenziran/a od strane portala ProjectPlus IT pošaljite nam e-mail na info@projectplus.com.hr.