civilization VI
Game Deals 

Sid Meier’s Civilization VI besplatan na Epic Games Storeu

Sid Meier’s Civilization VI besplatan je za preuzimanje svim korisnicima Epic Games Storea do 28. svibnja 2020. god. Inače, redovna cijena igre je 59,99€. Civilization VI nudi nove načine interakcije sa svijetom – natječite se s najvećim povijesnim vođama kako bi izgradili civilizaciju koja će izdržati test vremena.

Nadmudruj se s legendama

Igra Civilization VI omogućuje nam preuzimanje uloge jednog od 27 poznatih vođa iz čitave povijesti, kao što je Aleksandar Veliki, Gandhi i Kraljica Viktorija. Svatko od njih ima jedinstvene sposobnosti, postrojbe i infrastrukturu.

Razvijaj se zajedno s diplomacijom

Promijeni način na koji komuniciraš s drugim civilizacijama tijekom trajanja igre, počevši s primitivnim slobodnim razmjenama i konfliktima pa sve do kasnijih saveznika u igri i kompleksnijih pregovora.

Razvij borbu

Prilagodi borbu za moć uz šest uključenih paketa scenarija od kojih je svaki nadahnut povijesnim događajima, kao što je obrana Poljske od agresora u scenariju Jadwiga’s Legacy ili dominacija znanim svijetom u scenariju Conquests of Alexander.

Preuzimanje

Za preuzimanje igre posjetite Epic Games Store, odaberite “GET” te na sljedećem koraku odaberite “Place Order”. Nakon tog postupka, igra je povezana s vašim korisničkim računom i možete ju instalirati i zaigrati kada god zaželite.

NAPOMENA: Za preuzimanje igre potrebno je imati registriran korisnički račun te instaliran Epic Games Launcher.

Specifikacije

civilization VI

Sid Meier’s Civilization VI Trailer

Related posts

Leave a Comment