Uvjeti poslovanja

Na uvjete poslovanja i korištenja stranica www.it.projejectplus.com.hr i sklapanja ugovora na daljinu putem sredstva daljinske komunikacije primjenjuju se ovdje navedeni Uvjeti poslovanja i korištenja, osim u slučaju da se ugovorene strane (Prodavatelj i Kupac) ne dogovore drugačije. Uvjeti poslovanja i korištenja podliježu Zakonu o zaštiti potrošača (NN 41/14) te Zakonu o obveznim odnosima (NN 35/05 i NN 41/08).

ProjectPlus zadržava pravo pogreške u opisu i fotografiji, te reklamnom prikazu proizvoda. Sva prava Kupca na reklamacije i povrate opisana su u ovim uvjetima.

ProjectPlus zadržava pravo izmjene sadržaja ovih uvjeta bez prethodne najave te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Korištenjem bilo kojeg dijela portala automatski prihvaćate Uvijete poslovanja i Uvijete korištenja. Korisnici su dužni redovito čitati uvjete korištenja. Smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja te da ih razumiju u cijelosti.

Cijene proizvoda i usluga

Cijene istaknute na Internet stranicama, reklamama i u katalozima izražene su u kunama i u njih nije uračunat PDV. U cijene proizvoda nisu uključeni troškovi dostave. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja i mogu se promijeniti bez prethodne najave.

Načini plaćanja

Direktna bankovna transakcija.

Načini dostave/isporuke

  • Naručene artikle isporučujemo u roku 1-3 dana od dana izvršene uplate, ukoliko nije drugačije dogovoreno.
  • Ukoliko se određeni artikl ne može isporučiti zbog toga što proizvod nemamo na zalihi ili ga više ne možemo naručiti, dužni smo kupca obavijestiti, a kupac ima pravo odustati od narudžbe/ugovora ili pristati na naknadni rok za isporuku ukoliko je to moguće.

Uvijeti korištenja

Korištenje servisa komunikacije (komentara)

Korištenjem komenara obvezujete se da nećete:

  • Vrijeđati, prijetiti, obmanjivati ili na bilo koji način ugrožavati prava drugih korisnika naših komunikacijskih servisa
  • Objavljivati i distribuirati nedoličan, nepristojan, nezakonit i drugi sličan sadržaj
  • Lažno se predstavljati u svrhu prijevare drugog korisnika
  • Ostavljati spam poruke u komentarima
  • Sugerirati na bilo koji način da ste u službenom odnosu s ProjectPlus-om
  • Kršiti bilo koji zakon koji je na snazi u RH

ProjectPlus se ne obvezuje pratiti komunikacijske servise, ali zadržava pravo da u slučaju opravdane prijave bez obavijesti ukloni bilo koji materijal koji nije u skladu s pravilima. Komunikacijski servis je ponuđen korisnicima besplatno u dobroj namjeri.

Poveznice na vanjske stranice

Portal sadržava poveznice (linkove) na Web stranice izvan vlastitog portala. Poveznice se objavljuju u dobroj namjeri i ProjectPlus se ne može smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Oglašavanje

U svrhu isporuke oglasa koristimo se i vanjskim tvrtkama (Google AdSense). Neki od oglašivača mogu imati i koristiti vlastite kolačiće (engl. Cookie) u svrhu prikupljanja informacija (ne uključujući vaše ime, adresu, e-mail ili broj telefona) kako bi omogućili isporuku oglasa koji su od vašeg interesa.

Zaštita privatnosti

  • registracijom na stranicama it.projectplus.com.hr od Vas tražimo određene podatke. Podatke koje od Vas tražimo putem registracije koristimo kako bi pružili čim kvalitetniju uslugu te za potrebe istraživanja tržišta i rješavanje reklamacija i sporova.
  • davanjem privole i prijavljivanjem na našu newsletter listu dajete nam dopuštenje da Vas kontaktiramo u marketinške i informativne svrhe koje mogu uključiti slanje SMS-ova, elektroničke pošte, pisama ili telefonskih poziva. Pobrinuti ćemo se da informacije koje šaljemo budu u skladu s Vašim interesima i općenito korisnim informacijama za Vas kao našeg vjernog korisnika. U slučaju da ne želite da Vas više kontaktiramo s newsletterom dovoljno se javiti putem elektronske pošte na info@projectplus.com.hr