kako ukloniti Windows lozinku
Download Operativni sustavi 

Windows 10 x64 1909 CRO Untouched ISO [DOWNLOAD]

Windows 10, inačica 1909, dolazi s nizom poboljšanih značajki u odnosu na prethodnu verziju koje se odnose na performanse, poslovne značajke te poboljšanja kvalitete.

Sigurnost

Windows Defender sada je dostupan i za ARM64 uređaje koje pokreće Windows 10 radi dodatne zaštite poduzeća koja implementiraju ARM64 uređaje u svojim organizacijama, poput Surface Pro X uređaja.

Microsoft BitLocker

BitLocker i upravljanje mobilnim uređajima s Azure Active Directory rade zajedno kako bi zaštitili vaše uređaje od slučajnih otkrivanja zaporki. Značajka se aktivira kada god se koriste Microsoft Intune / MDM alati ili lozinka za oporavak za otključavanje BitLocker zaštićenog pogona. Kao rezultat navedenog, lozinka za oporavak bit će bolje zaštićena kada korisnici ručno otključavaju BitLocker pogon.

Windows Sandbox

Windows Sandbox predstavlja izolirano radno okruženje na koje možete instalirati softver bez straha od trajnog utjecaja na vaš operativni sustav. Ova značajka dostupna je od verzije 1903. S nadogradnjom na verziju 1909 imate još veću kontrolu nad razinom izolacije.

Windows Virtual Desktop

Windows Virtual Desktop (WVD) danas je općenito dostupan širom svijeta. WVD sveobuhvatna je usluga virtualizacije radne površine i aplikacija koje rade u oblaku.

Desktop Analytics

Desktop Analytics sada je općenito dostupan širom svijeta. Riječ je o usluzi koja je povezana s oblakom koja vam omogućuje uvid u podatke o upravljanju Windows krajnjim točkama.

Optimizacija jezgri procesora

Nova verzija uključuje optimizaciju jezgri procesora radi povećanja performansi i pouzdanosti operativnog sustava i njegovih aplikacija.

Efikasnost

S novom verzijom dolaze opća poboljšanja koja se odnose na poboljšanja u trajanju baterije i poboljšanja učinkovitosti napajanja računala.

Preuzimanje

Naziv datoteke: Win10_1909_Croatian_x64.iso
Veličina datoteke: 4.91 GB

Related posts

Leave a Comment